Home Onze schepen MS Traviata

MS Traviata

Dit 4-sterrenschip is gebouwd in 1991 en heeft een complete renovatie ondergaan in 2001. Met een maximum van 116 gasten aan boord en een lengte van 100 meter lang biedt de MS Traviata voldoende ruimte aan haar gasten.

De MS Traviata is een authentiek cruiseschip dat met haar volledige en authentieke interieur een huiselijke sfeer uitstraalt. De royale panoramasalon is gelegen op het Promenadedek. Het sfeervolle restaurant vindt u op het Hoofddek. Vanaf het Promenadedek bereikt u het restaurant via een trap of stoeltjeslift. Vanaf het hoofddek bereikt u de salon via de trap naar de receptie.

De cabines aan boord zijn verdeeld over twee dekken, in totaal 59 stuks. Het promenadedek met A-cabines en het hoofddek met B-cabines. Alle cabines op het promenadedek hebben een Frans balkon oftewel een schuifpui, op het hoofddek zijn de te openen panoramavensters groot genoeg om de omgeving te aanschouwen. Ze beschikken over een compacte badkamer met douche en toilet, de cabine zijn uitgerust met een radio, tv, kluisje, föhn verwarming en airconditioning aanwezig.

In de hal vindt u zowel de receptie, koffie-corner en de elegante boord shop. Een ruim zonnedek met 360 graden zicht en Wi-Fi ontvangst over het gehele schip. Het zonnedek ik te bereiken via een trap of met een stoeltjeslift.

MS Traviata

Specificaties

Bouwjaar 1991
Complete renovatie 2001
Lengte 100 mtr
Breedte 11 mtr

Diepgang 1,30 mtr
Cabines 59
Passagiers 116
Dekken 3