Home Onze schepen

Drie luxe passagiersschepen

SijFa Cruises heeft een vloot van drie luxe schepen, varend over de mooiste binnenwateren van Europa. Alle drie de schepen van SijFa Cruises varen onder Nederlandse of Zwitserse vlag, zijn ruim en in een warme sfeer opgezet. Hun capaciteit varieert van 120 tot 136 passagiers, afhankelijk van de grootte van het schip.

Al onze schepen zijn de afgelopen jaren gerenoveerd voldoen aan de wettelijke regelgeving m.b.t. veiligheid, milieu eisen en technologie├źn. Jaarlijks worden de schepen zorgvuldig onderhouden en gecontroleerd. Al onze schepen zijn Veritas-gecertificeerd.

MS Carmen

Dit 4-sterrenschip is gebouwd in 2001 en heeft een complete renovatie ondergaan in 2017. De MS Carmen is identiek aan de MS Verdi alleen heeft dit schip een andere uitstraling en stijl qua interieur. Met een maximum van 138 gasten aan boord en een lengte van 110 meter lang biedt de MS Carmen veel ruimte aan haar gasten. In totaal heeft de MS Carmen 75 cabines.

MS Rigoletto

Dit 4-sterrenschip is in 2003 van 95 naar 105 meter verlengd en gerenoveerd met in de gedachte alle wensen van onze passagiers te kunnen vervullen. De MS Rigoletto is een bijzonder elegant schip dat van binnen met veel hout en messing is afgewerkt. Samen met de warme tinten van het meubilair straalt zij een warme welkome atmosfeer uit. In totaal heeft de MS Rigoletto een capaciteit van 120 gasten en is zij voorzien van 60 cabines.

MS Traviata

Dit 4-sterrenschip is gebouwd in 1991 en heeft een complete renovatie ondergaan in 2001. De MS Traviata heeft een authentieke scheepsuitstraling met een warm interieur. Het schip bied plaats aan 116 gasten en is voorzien van 59 cabines.