Mogelijkheden

Schip als locatie? Onze vloot aan luxe en moderne riviercruiseschepen zijn de perfecte setting voor zakelijke- en particuliere events en feesten. Verras uw gasten met een onvergetelijke ervaring op uw volgende zakelijke event, werknemerstraining, workshop, tijdens beurzen of als hoogtepunt van een jubileumviering. Of vier uw verjaardagsfeest, huwelijk of gehele bruiloft aan boord.

Elk van onze vijf schepen biedt ruimte voor 75 tot 180 feestvierende gasten en zo’n 138 slaapplaatsen. We verzorgen maatwerk als het gaat om food & beverage, entertainment, wel of niet varen. Men kan aansluitend aan boord blijven overnachten en daar serveren wij uiteraard een uitgebreid ontbijt bij de volgende ochtend. SijFa Cruises zorgt voor de gehele organisatie, zodat u en uw gasten van het moment kunnen genieten.

Zakelijk event

Bij zakelijke events kunt u denken aan vergaderingen, meetings, product presentaties, maar ook aan personeelsfeesten of jubilea.

people toasting wine glasses
PARTICULIER EVENT

Onze schepen zijn zeer geschikt voor bruiloften, verjaardagen, themafeesten, babyshowers en familieweekenden.

HOTEL SCHIP

Bemachtig een comfortabele slaapplaats voor uw gasten tijdens grote evenementen als beurzen, congressen of muziekfestivals.

Schip als locatie

Een echt goed bedrijfsfeest is zoveel meer dan een bar, een dansvloer en een DJ. Wij gaan voor de allerhoogste kwaliteit.
Zin in meezingers op een typisch Hollands feest of liever een originele cocktail tijdens een 70’s, 80’s en 90’s party? Van magische avondje uit tot lang weekend plezier, het is allemaal mogelijk bij ons.
Want ja inderdaad ieder van onze schepen heeft de overnachtingen op de feest locatie, wat kunt u zich nog meer bedenken?

Uw wensen staan centraal

Na het bespreken van uw wensen adviseren wij; Zet alle zorgen aan de kant zodat u alleen nog maar hoeft te genieten voor uw evenement. De catering, amusement, verzorging gaan we met ons enthousiaste team regelen voor u. Waar de voorkeur ook naar uitgaat, wij brengen het ultieme bedrijfsfeest naar u toe. Bent u er klaar voor?

Schip op de locatie waar uw wilt

Bent u op zoek naar een feest locatie aan het water ergens in Nederland? Een feest locatie of zaalverhuur om een onvergetelijk evenement neer te zetten maar u kunt het maar niet vinden? Geen zorgen want uw gewenste feest locatie/hotel komt gewoon naar u toe!
Een personeelsfeest, bedrijfsfeest, een prachtige bruiloft met afsluitend feest, themafeest of een ander evenement . Ontmoet & inspireer!