Rederij

Sijfa Cruises

Rederij SijFa Cruises verchartert haar schepen aan internationale reisorganisaties. In totaal werken er ruim 150 mensen waarvan 14 op kantoor en ruim honderd aan boord van de vijf schepen. De persoonlijke en klantvriendelijke betrokkenheid van iedere medewerker blijft ondanks de harde groei het handelsmerk van SijFa Cruises.

Charter

Hotel

Events

Info

De één komt uit een schippersfamilie, de ander heeft een horeca-achtergrond. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Teun en Marijke Sijbrands hun krachten bundelden tot een succesvol bedrijf in cruises. In Malden bevindt zich de basis, maar de luxe schepen van SijFa Cruises varen gedurende het jaar overal in Nederland en Europa.

Teun en Marijke Sijbrands weten wat het leven aan boord inhoudt. Teun werkte als kapitein, terwijl Marijke carrière maakte als hotelmanager. Deze ervaring kwam goed van pas toen ze hun eerste schip, een containerschip voor de vrachtvaart, lieten bouwen. Marijke vertelt: “Daar hebben we vier jaar op gevaren, waarna we de overstap hebben gemaakt naar de passagiersvaart. Toen onze dochter ouder werd, hebben we een groter schip gekocht en zijn we zelf weer aan wal gaan wonen. We hebben de organisatie van land uit opgebouwd.”

Rederij

Aan boord van de SijFa-schepen kunnen de gasten rekenen op een onvergetelijke ambiance en optimale verzorging. SijFa Cruises verkoopt geen standaardproduct, maar kijkt door de bril van de passagier en biedt alles waar de klant om vraagt.

Persoonlijke aandacht voor zowel de gasten als onze medewerkers staat bij ons hoog in het vaandel. Door de warmte binnen het familiebedrijf voelen onze gasten zich direct thuis wanneer zij aan boord van onze schepen stappen.

Rederij SijFa Cruises wil haar gasten echt in de watten leggen. “Zodat ze nergens meer aan hoeven denken. Het servicelevel is ontzettend hoog en dat begint al bij kleine dingen. Zodra gasten aan boord stappen, wordt hun koffer overgenomen. Er is geen afstand tussen de medewerkers en gasten, ze staan heel dichtbij elkaar. Die sfeer creëren wij heel bewust en daardoor binden we mensen aan ons. Ongeveer veertig tot vijftig procent van onze gasten komt jaarlijks terug.”

Sijbrands Family

Teun Sijbrands

CEO

Marijke Sijbrands

managing director

Contact