Schip als locatie

Zakelijk

Particulier

Onze schepen zijn zeer geschikt voor bruiloften, verjaardagen, themafeesten, babyshowers en familie weekenden. Dit met of zonder overnachting

Hotel

Bemachtig een comfortabele slaapplaats voor uw gasten tijdens grote evenementen als beurzen, congressen of muziekfestivals.

Schip als locatie

Een echt goed bedrijfsfeest is zoveel meer dan een bar, een dansvloer en een DJ. Wij gaan voor de allerhoogste kwaliteit.
Zin in meezingers op een typisch Hollands feest of liever een originele cocktail tijdens een 70’s, 80’s en 90’s party? Van magische avondje uit tot lang weekend plezier, het is allemaal mogelijk bij ons.
Want ja inderdaad ieder van onze schepen heeft de overnachtingen op de feest locatie, wat kunt u zich nog meer bedenken?

Zakelijk event
Hotel schip

Uw wensen staan centraal

Na het bespreken van uw wensen adviseren wij; Zet alle zorgen aan de kant zodat u alleen nog maar hoeft te genieten voor uw evenement. De catering, amusement, verzorging gaan we met ons enthousiaste team regelen voor u. Waar de voorkeur ook naar uitgaat, wij brengen het ultieme bedrijfsfeest naar u toe. Bent u er klaar voor?

Elk van onze vijf schepen biedt ruimte voor 75 tot 180 feestvierende gasten en zo’n 138 slaapplaatsen. We verzorgen maatwerk als het gaat om food & beverage, entertainment, wel of niet varen. Men kan aansluitend aan boord blijven overnachten en daar serveren wij uiteraard een uitgebreid ontbijt bij de volgende ochtend. SijFa Cruises zorgt voor de gehele organisatie, zodat u en uw gasten van het moment kunnen genieten.

Een personeelsfeest, bedrijfsfeest, een prachtige bruiloft met afsluitend feest, themafeest of een ander evenement . Ontmoet & inspireer!

Vroegtijdig te organiseren voorkomt teleurstelling. Onze schepen zijn voor een groot deel van het jaar gecharterd.