Home Schip als locatie

SijFa Business

Een schip als eventlocatie

Onze vloot aan luxe en moderne riviercruiseschepen zijn de perfecte setting voor zakelijke- en particuliere events en feesten. Verras uw gasten met een onvergetelijke ervaring op uw volgende zakelijke event, werknemerstraining, workshop, tijdens beurzen of als hoogtepunt van een jubileumviering. Of vier uw verjaardagsfeest, huwelijk of gehele bruiloft aan boord. 

Elk van onze drie schepen biedt ruimte voor 75 tot 180 feestvierende gasten en zo’n 138 slaapplaatsen. We verzorgen maatwerk als het gaat om food & beverage, entertainment, wel of niet varen. Men kan aansluitend aan boord blijven overnachten en daar serveren wij uiteraard een uitgebreid ontbijt bij de volgende ochtend. SijFa Cruises zorgt voor de gehele organisatie, zodat u en uw gasten van het moment kunnen genieten. 

Enjoy a daydream experience with us

Zakelijk event

Bij zakelijke events kunt u denken aan vergaderingen, meetings, productpresentaties, maar ook aan personeelsfeesten of jubilea.

Particulier event

Onze schepen zijn zeer geschikt voor bruiloften, verjaardagen, themafeesten, babyshowers en familieweekenden.

Hotelschip

Bemachtig een comfortabele slaapplaats voor uw gasten tijdens grote evenementen als beurzen, congressen of muziekfestivals.