Home Private Dining

Private Dining

Tot 26 juli kunt u genieten van een unieke dinerervaring aan boord van een riviercruiseschip. Wij hebben de cabines van de MS Verdi omgetoverd tot een intiem privérestaurant waar u met uw partner, gezin of vriendengroepje in beslotenheid kunt dineren. Elke cabine is voorzien van een grote driedeursschuifpui met prachtig uitzicht over het water.

De MS Verdi zou een schip niet zijn als er niet gevaren wordt. Daarom gooit de kapitein tijdens het diner om 19.00 uur de trossen los en kunt u genieten van een twee uur durende avondvaart over de rivier de Waal. Het schip vaart bij een minimaal aantal van 30 personen aan boord. Extra toeslag voor avondvaart is €30,- p.p. inclusief twee drankjes bij diner. U kunt ook een losse avondvaart boeken zonder diner, zie ons Evening Sail Arrangement.

U kunt tot maximaal 6 personen gebruikmaken van de private dining mits u uit hetzelfde huishouden komt. Bij meer dan 5 personen kunt u voor diner terecht in ons ruime restaurant. Zo kunt u alsnog met uw familie of vriendengroep genieten van een driegangendiner met de anderhalve maatregel in acht genomen.

Wilt u uw private dining experience uitbreiden met een overnachting, bekijk dan onze arrangementen.

Locatie MS Verdi