Home Private Dining

Private Dining

Vanaf 4 juni kunt u genieten van een unieke dinerervaring aan boord van een riviercruiseschip. Wij hebben de cabines van de MS Verdi omgetoverd tot een intiem privérestaurant waar u met uw partner, gezin of vriendengroepje in beslotenheid kunt dineren. Geniet van een driegangendiner met prachtig uitzicht over de Waal!

Elke private dining cabine is ruim opgezet en beschikt over een eigen toilet. Wij serveren de gerechten op serveertrolleys waar u zelf de gerechten vanaf kunt pakken. Zo waarborgen we genoeg afstand tussen de gasten en de bediening.

U kunt tot maximaal 6 personen gebruikmaken van de private dining. Graag bij het reserveren vermelden met welk gezelschap u komt dineren, zodat we de cabines daarop kunnen indelen. Bij meer dan 6 personen kunt u voor diner terecht in ons ruime restaurant. Zo kunt u alsnog met uw familie of vriendengroep genieten van een driegangendiner met de anderhalve maatregel in acht genomen. Bekijk hieronder de menukaart.

Terras óp de Waal

Behalve de private dining experience gaan wij vanaf 4 juni ook een terras openen. Het belooft nu al het meest unieke terras van Nijmegen te worden, want u geniet van uw drankje óp de Waal met een prachtig uitzicht over de rivier en de gezellige Waalkade!

Het zonnedek van het riviercruiseschip de MS Verdi hebben wij omgetoverd tot een ruim opgezet terras met tafeltjes voor twee. Volgens het horeca protocol van het RIVM mogen twee personen aan één tafel plaatsnemen. Bent u met meer dan twee personen niet uit hetzelfde huishouden? Dan schuiven we wat tafels aan elkaar, maar vragen we u wel om anderhalve meter uit elkaar te zitten.

Reserveren is niet nodig om gebruik te maken van ons terras. Zodra u aan boord stapt, stellen we u enkele vragen over uw gezondheid. Als u helemaal gezond en wel bent, mag u lekker genieten van een hapje en een drankje op ons terras. We serveren zowel lunchgerechten als diverse borrelhapjes. Bekijk hieronder de menukaart.

Locatie MS Verdi