Zakelijk Event

Een zakelijk event op komst? Onze schepen zijn perfect inzetbaar voor events, zoals jubilea, personeelsuitjes of speciale bedrijfsborrels met uw zakelijke relaties. SijFa Cruises biedt die unieke locatie op het water voor een blijvende herinnering bij uw medewerkers, relaties en partners. Als u zich wilt onderscheiden en een event wilt organiseren wat blijf hangen, probeer dan eens een schip als locatie.

We hebben verschillende bedrijven mogen ontvangen op de schepen welke succesvol zijn verlopen voor zowel de bedrijfsorganisatoren als hun medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van weekendjes weg voor bedrijven die een leuke en ontspannende ervaring willen. Wij houden rekening met de wensen van het bedrijf en zorgen voor een passend programma vol activiteiten, lekker eten en gezelligheid. SijFa Cruises verzorgt alles met regelmaat en enthousiasme, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Een mooie vaarroute, fantastische catering, muziek en entertainment, maar ook reservering van ligplaatsen wordt door ons geregeld. Een varende locatie is op zichzelf al een verrassend element. Maar eenmaal aan boord kunnen we ook een onvergetelijke indruk achterlaten! Een zakelijk event op het water hoeft niet moeilijk te zijn.

Aangezien het voor u een heel geregel is om een evenement te organiseren helpen wij u daar graag bij. Allereerst bespreken we wat u voor speciaals in gedachten heeft omdat dit het allerbelangrijkste is. En dan gaan we de evenement organisatie uitwerken en uiteraard houden we u op ten alle tijden op de hoogte betreffende de organisatie.

mogelijkheden

Elk van onze vijf schepen biedt ruimte voor 75 tot 180 gasten met 120 tot 138 slaapplaatsen. Uiteraard serveren wij aansluitend een uitgebreid ontbijt. Onze schepen kunnen wij tegen zeer gunstige budgetten aanbieden.

Zou u graag meer informatie willen over de mogelijkheden voor een event op een van onze schepen?

Telefoon:

+31 (0) 24 357 2008
U kunt ons bereiken op:
maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

We gaan graag met u in gesprek:

Toch nog iets meer weten over een bepaalde reis, heeft u een vraag over beschikbaarheid of wilt u ons iets anders doorgeven?

Bedrijfsfeest

Heeft uw bedrijf binnenkort een jubileum dat gevierd moet worden of staat de jaarlijkse bedrijfsborrel weer op de planning? Wij helpen u aan de perfecte locatie. De diverse ruimtes van onze schepen kunnen overigens ook worden ingezet voor actieve personeelsuitjes.

Vergadering

Waarom zou u alsmaar dezelfde vergaderzaal gebruiken als je ook in de sfeervolle ruimtes van een schip kan vergaderen? De inspirerende omgeving van een cruiseschip kan een extra dimensie geven aan een teamvergadering, productpresentatie of workshop.

two women sitting in chairs using laptop computers
Netwerkborrel

Een netwerkborrel organiseren voor de markt waarin uw bedrijf zich bevindt, kan ook op een schip. Wij zorgen dat het schip volledig is ingericht en aangekleed naar uw smaak. Onze chefkoks zorgen ervoor dat uw gasten genoeg hapjes en lekkernijen geserveerd krijgen tijdens het netwerken.

Contact formulier

Contact

Naam