Feest

op een originele locatie?

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw particulier event, uw speciale gelegenheid? Wilt u uw gasten verrassen met een unieke ervaring op het water? Dan bent u bij SijFa Cruises aan het juiste adres! Wij organiseren graag uw particuliere event, of het nu gaat om een romantisch huwelijksfeest, een onvergetelijke verjaardag of een themafeest op een van onze schepen. Wij zorgen ervoor dat al uw feestwensen worden vervuld. Neem contact met ons op en laat u inspireren door de mogelijkheden!

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u deskundig advies geven voor een particulier event. Welke drankjes wanneer worden geserveerd, welke aankleding maar ook welke entertainment het beste past bij uw partij. U heeft daarnaast keuze uit diverse cateringopties, zoals een lunch- of dinerbuffet, een uitgeserveerd meergangen diner, tapas in de vorm van een walking dinner of kleine snacks en bites.

Wij hebben vijf prachtige schepen die u kunt huren voor uw feest. Of het nu gaat om een bruiloft, een jubileum, een verjaardag of een bedrijfsuitje, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. U kunt kiezen uit schepen met een capaciteit van 75 tot 180 gasten en 120 tot 138 slaapplaatsen. Wij verzorgen ook een heerlijk ontbijt de volgende ochtend. En als u wilt, kunt u ook een rondvaart maken met uw gasten en genieten van het mooie uitzicht.

Zou u graag meer informatie willen over de mogelijkheden voor een particulier event op een van onze schepen? Wij gaan graag met u in gesprek om een onvergetelijk event voor u neer te zetten.

Hotel schip
Verjaardag

Een verjaardagsfeest aan boord kan zo eenvoudig of uitgebreid als u wilt. Uitpakken met een avondfeest inclusief luxe hapjes en knotsgekke entertainment? Of liever een gezellige middagviering met koffie en gebak? Voor elk gewenst budget kunt u een verjaardag of andere gelegenheid vieren op onze schepen.

particulier event
Huwelijks feest

Van jawoord tot huwelijksnacht, van diner tot feest; al deze activiteiten zijn prima dobberend uit te voeren aan boord van onze schepen! Het organiseren van uw bruiloft op een schip kan zo eenvoudig als u zou willen. Uw wensen zijn daarin ons uitgangspunt. Voor elk gewenst budget kunt u trouwen op onze schepen.

particulier event
thema feest

De keuze om een thema aan uw event te koppelen is ook een mogelijkheid. Wij bieden zelf thema’s aan zoals The Love Boat en 70’s and 80’s Dance Party. Uw eigen ideeën zijn tevens welkom! Van aankleding tot bijpassende entertainment, wij zorgen dat uw gasten zich volledig wanen in het door u gekozen thema.

Contact formulier

Contact

Naam