Lounge Otello

Een hotelschip is een unieke groepsaccommodatie die naar elke gewenste waterlocatie kan varen voor een speciale ervaring. Of het nu voor een bruiloft, bedrijfsfeest, receptie of familiebijeenkomst is, onze schepen bieden comfort en ambiance.

“De schepen hebben Malden en Nijmegen als thuishavens, maar ze varen door heel Nederland en kunnen overal geboekt worden als hotelschip, mits er geschikte vaarwegen zijn.”

Overnachten

Elke cabine is uitgerust met topkwaliteit matrassen, airconditioning, sanitaire voorzieningen en biedt een panoramisch uitzicht op de omgeving. Uw gasten zullen volledige ontspanning ervaren in hun privécabine of privé suite met douche.
>>>

Hotel schip

Verzorging

Wanneer een van onze schepen wordt ingezet als hotelschip, is het ontbijtbuffet inbegrepen. Als u uw gasten volledig wilt verzorgen, zijn andere cateringmogelijkheden uiteraard bespreekbaar.

restaurant Carmen

Nog even dit:

Onze schepen zijn volledig uitgerust voor zakelijke bijeenkomsten, inclusief de benodigde apparatuur en een eigen keukenteam. Hoewel bedrijven vaak een duidelijk idee hebben van hun wensen, bieden wij ook advies aan over speciale evenementen zoals thema-avonden of wijnproeverijen. Wij ontwerpen het gehele programma op maat. Een groot voordeel is dat onze accommodatie privé is, waardoor we niet vastzitten aan standaard regels of sluitingstijden. Dit betekent dat we flexibel zijn met bijvoorbeeld de tijden voor diner en ontbijt, naar wens van de klant. Ontdek meer over wat wij bieden. Houd er rekening mee dat er overvaartkosten kunnen gelden afhankelijk van uw locatie.

Contact formulier

Contact

Naam