Dit 4-sterrenschip is in 2003 van 95 naar 105 meter verlengd en gerenoveerd met in de gedachte alle wensen van onze passagiers te kunnen vervullen. De MS Rigoletto is een bijzonder elegant schip dat van binnen met veel hout en messing is afgewerkt. Samen met de warme tinten van het meubilair straalt zij een warme welkome atmosfeer uit.

In totaal heeft de MS Rigoletto een capaciteit van 120 gasten en is zij voorzien van 60 cabines. Op het Promenadedek vindt u de sierlijke lounge met prachtig uitzicht. Het restaurant bevindt zich op het Hoofddek en is bereikbaar via een trap en de bestaande stoeltjeslift. Ook de trap naar het ruime zonnedek is voorzien van een stoeltjeslift.

DEKPLAN

tECHNISCHE DATA
  • Constructie 1987
  • Renovatie 2003
  • Lengte 105 mtr.
  • Breedte 10.50 mtr.
  • Diepte 1.30 mtr.
  • Cabines 60
  • Passagiers 120
  • Dekken 3

Gedurende het grootste gedeelte van het seizoen vaart de Rigoletto met gasten uit Denemarken. Dit met onze partner Riis Rejser.

Tevens is het schip te boeken op locatie voor zakelijke zowel als privé evenementen.

Verzorging aan boord:

U verblijft op dit luxe schip op basis van volpension-plus (ontbijt, lunch, diner en extra’s). In tegenstelling tot veel andere schepen die catering gebruiken, worden alle maaltijden aan boord vers bereid.
Na het inschepen krijgt u een welkomstcocktail en aansluitend een welkomstdiner. Elke ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Voor de 3-gangenlunch heeft u de keuze uit twee hoofdgerechten, waarvan één koud. Voor de 4- gangen diners heeft u de keuze uit verschillende hoofd- en nagerechten. Bij elke lunch en elk diner krijgt u een gratis drankje (wijn, bier, fris). Op één avond tijdens de reis wordt u uitgenodigd voor de kapiteinscocktail en aansluitend het kapiteinsdiner. U kunt onbeperkt (24 uur per dag) gebruik maken van koffie- en theeservice. In de namiddag is koffie met gebak inbegrepen en ’s avonds een kleine snack in de lounge.
Bij al onze cruises start de verzorging met het diner op de eerste dag en eindigt met het ontbijt op de laatste dag!

Muziek

Tijdens de gehele reis zal een muzikant dagelijks muziek verzorgen in de lounge.