Dit schip is gebouwd in 1995 en heeft een complete renovatie ondergaan in 2017. Met een maximum van 126 gasten aan boord en een lengte van 110 meter lang biedt de MS Carmen voldoende ruimte aan haar gasten.

De MS Carmen is een uniek cruiseschip dat met haar volledige en moderne interieur een gezellige sfeer uitstraalt. De royale panoramasalon is gelegen op het Promenadedek. Het sfeervolle restaurant vindt u op het Hoofddek. Op het zonnedek bevindt zich nog een bar met lounge waar u tijdens warme en ook koude dagen heerlijk kunt vertoeven. Vanaf het hoofddek bereikt u de salon via de trap naar de receptie.

De cabines aan boord zijn verdeeld over twee dekken, in totaal 61 stuks. Het promenadedek met A-cabines en het hoofddek met B-cabines. Verder bevind zich 1 drie-bed cabine op het promenadedek als wel 4 royale suites. Alle cabines op het promenadedek hebben een Frans balkon oftewel een schuifpui, op het hoofddek zijn de panoramavensters groot genoeg om de omgeving te aanschouwen. Op het hoofddek zijn de ramen niet te openen. Ze beschikken over een compacte badkamer met douche en toilet, de cabine zijn uitgerust met een radio, tv, kluisje, föhn verwarming en airconditioning aanwezig.

In de hal vindt u zowel de receptie en de elegante boord shop. Een ruim zonnedek met 360 graden zicht en Wi-Fi ontvangst over het gehele schip. Het zonnedek ik te bereiken via een trap.

DEKPLAN

LOUNGE FOTO’S

RESTAURANT FOTO’S

LOCATIES AAN BOORD

CABINE’S

MS Carmen

Technische data

Constructie 1995

  • Renovatie 2017
  • Lengte 110 mtr.
  • Breed 11.4 mtr.
  • Diep 1.30 mtr.
  • Cabines 61
  • Passagiers 123
  • Dekken 3

MS Carmen is een zusterschip van MS Otello.

Als u op zoek bent naar een unieke manier om Europa te ontdekken, dan is MS Carmen iets voor U. Dit schip vaart over de mooiste rivieren van het continent en biedt u een comfortabele en gezellige ervaring. U kunt kiezen uit verschillende routes en bestemmingen, of uw eigen reis samenstellen. MS Carmen is ook beschikbaar voor privé-evenementen, zoals verjaardagen, jubilea of bedrijfsuitjes. Geniet van de sfeer aan boord, het heerlijke eten en de prachtige uitzichten. MS Carmen is meer dan een schip, het is een avontuur.