Vaarroutes

SijFa Cruises vaart over rivieren en kanalen door heel Europa helemaal tot aan de Zwarte Zee. Ontdek Europa vanaf het water en beleef de prachtige landschappen. Steden als Wenen, Budapest, Trier maar ook Rotterdam hebben prachtige kunst, cultuur en boordevol musea te bieden

Bezoek alle hoogtepunten van de steden met een maximum aan comfort en luxe aan boord van onze schepen. Ervaar de intimiteit van op het water zijn. Bekijk hieronder welke vaarroutes wij bevaren.

nederland en België

Nederland en haar buurland België hebben veel moois te bieden. De verschillende Nederlandse provincies zijn stuk voor stuk schatten op het gebied van landschap en cultuur. Friesland en Zeeland zijn slechts enkele van de hoogtepunten langs de Hollandse waterwegen. België biedt ook diversiteit met steden als Antwerpen, het middeleeuwse Brugge en de keizerlijke stad Gent..

De rijn

De Rijn blijft u verrassen. Tijdens een riviercruise op de Rijn wordt u verrast door het magische landschap, afgewisseld door vele kastelen, gekenmerkt door wijngaarden en vele pittoreske dorpjes langs het water. Het romantische Rijndal is ideaal voor het verkennen van steden als Rudesheim, Keulen, Koblenz en Mainz.

Moezel – De Saar – De Main

Via de zijrivieren van de Rijn heeft u de mogelijkheid om steden en dorpen te ontdekken waarbij de historische geschiedenis en de alledaagse moderniteit elkaar ontmoeten. De schilderachtige Moezel, de prachtige Saar en de charmante Main hebben ieder een eigen verhaal. Steden als Straatsburg, Saarbrücken, Frankfurt of Remich spreken tot de verbeelding langs deze rivieren.

de Donau

De Donau is na de Wolga de op één na langste rivier van Europa. De rivier mondt na 2829 km in het grensgebied van Roemenië en Oekraïne, die via de Donaudelta weer uitkomt in de Zwarte Zee. Tijdens een riviercruise over de Donau bezoekt u steden als Wenen, Bratislava en Belgrado.

Donau Delta
Vaar routes

De Donaudelta is het best bewaarde geheim van Roemenië. Onderweg naar de Zwarte Zee zult u verrast worden door de indrukwekkende hoge rotswanden van zo’n 600 meter hoog! Door de velen watervogels die zich nestelen in het gebied is de overtocht een en al spektakel.