Zakelijk Event

Een zakelijk event op komst? Onze schepen zijn perfect inzetbaar voor events, zoals jubilea, personeelsuitjes of speciale bedrijfsborrels met uw zakelijke relaties. SijFa Cruises biedt die unieke locatie op het water voor een blijvende herinnering bij uw medewerkers, relaties en partners. Als u zich wilt onderscheiden en een event wilt organiseren wat blijf hangen, probeer dan eens een schip als locatie.

Een zakelijk event op het water hoeft niet moeilijk te zijn. Een mooie vaarroute, fantastische catering, muziek en entertainment, maar ook reservering van ligplaatsen wordt door ons geregeld. Een varende locatie is op zichzelf al een verrassend element. Maar eenmaal aan boord kunnen we ook een onvergetelijke indruk achterlaten!

Aangezien het voor u een heel geregel is om een evenement te organiseren helpen wij u daar graag bij. Allereerst bespreken we wat u voor speciaals in gedachten heeft omdat dit het allerbelangrijkste is. En dan gaan we de evenement organisatie uitwerken en uiteraard houden we u op ten alle tijden op de hoogte betreffende de organisatie.

mogelijkheden

Elk van onze vijf schepen biedt ruimte voor 75 tot 180 gasten met 120 tot 138 slaapplaatsen. Uiteraard serveren wij aansluitend een uitgebreid ontbijt. Onze schepen kunnen wij tegen zeer gunstige budgetten aanbieden.

Zou u graag meer informatie willen over de mogelijkheden voor een event op een van onze schepen? Wij gaan graag met u in gesprek om een onvergetelijk event voor u neer te zetten.

Bedrijfsfeest

Heeft uw bedrijf binnenkort een jubileum dat gevierd moet worden of staat de jaarlijkse bedrijfsborrel weer op de planning? Wij helpen u aan de perfecte locatie. De diverse ruimtes van onze schepen kunnen overigens ook worden ingezet voor actieve personeelsuitjes.

Vergadering

Waarom zou u alsmaar dezelfde vergaderzaal gebruiken als je ook in de sfeervolle ruimtes van een schip kan vergaderen? De inspirerende omgeving van een cruiseschip kan een extra dimensie geven aan een teamvergadering, productpresentatie of workshop.

two women sitting in chairs using laptop computers
Netwerkborrel

Een netwerkborrel organiseren voor de markt waarin uw bedrijf zich bevindt, kan ook op een schip. Wij zorgen dat het schip volledig is ingericht en aangekleed naar uw smaak. Onze chefkoks zorgen ervoor dat uw gasten genoeg hapjes en lekkernijen geserveerd krijgen tijdens het netwerken.

We kunnen de mogelijkheden bespreken