Feest

op een originele locatie?

Particulier event. Dit kan zijn een romantisch huwelijksfeest, een onvergetelijke verjaardag of een themafeest op een van onze schepen? Al uw feestwensen zijn bij SijFa Cruises te realiseren.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u deskundig advies geven. Welke drankjes wanneer worden geserveerd, welke aankleding maar ook welke entertainment het beste past bij uw partij. U heeft daarnaast keuze uit diverse cateringopties, zoals een lunch- of dinerbuffet, een uitgeserveerd meergangen diner, tapas in de vorm van een walking dinner of kleine snacks en bites.

Particulier event? Elk van onze vijf schepen biedt ruimte voor 75 tot 180 feestvierende gasten met 120 tot 138 slaapplaatsen. Uiteraard serveren wij aansluitend een uitgebreid ontbijt. Wilt u het liefst een rondje varen met uw gasten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Zou u graag meer informatie willen over de mogelijkheden voor een particulier event op een van onze schepen? Wij gaan graag met u in gesprek om een onvergetelijk event voor u neer te zetten.

Verjaardag

Een verjaardagsfeest aan boord kan zo eenvoudig of uitgebreid als u wilt. Uitpakken met een avondfeest inclusief luxe hapjes en knotsgekke entertainment? Of liever een gezellige middagviering met koffie en gebak? Voor elk gewenst budget kunt u een verjaardag of andere gelegenheid vieren op onze schepen.

person poring cocktail on clear drinking glass
Huwelijks feest

Van jawoord tot huwelijksnacht, van diner tot feest; al deze activiteiten zijn prima dobberend uit te voeren aan boord van onze schepen! Het organiseren van uw bruiloft op een schip kan zo eenvoudig als u zou willen. Uw wensen zijn daarin ons uitgangspunt. Voor elk gewenst budget kunt u trouwen op onze schepen.

thema feest

De keuze om een thema aan uw event te koppelen is ook een mogelijkheid. Wij bieden zelf thema’s aan zoals The Love Boat en 70’s and 80’s Dance Party. Uw eigen ideeën zijn tevens welkom! Van aankleding tot bijpassende entertainment, wij zorgen dat uw gasten zich volledig wanen in het door u gekozen thema.