ComfortabeL
verblijf tijdens uw werk

Onze schepen zijn naast zakelijke en particuliere events ook inzetbaar als hotelschip. Bemachtig comfortabele slaapplaatsen voor uw gasten tijdens grote evenementen zoals beurzen, congressen, tentoonstellingen of muziekfestivals.

Met een origineel stadshotel op het water tot uw beschikking zullen uw gasten zeer verrast zijn. Geniet van een centrale ligging in Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Keulen, Düsseldorf, Frankfurt, Bazel of een andere stad langs de Europese rivieren.

Elk van onze vijf schepen biedt 60 tot 75 slaapcabines. Een uitgebreid warm en koud ontbijtbuffet in de ochtend zorgt voor een perfecte start van uw zakelijke relaties.

Zou u graag meer informatie willen over de mogelijkheden voor het afhuren van een van onze schepen? Wij gaan graag met u in gesprek om een onvergetelijk event voor u neer te zetten.

Overnachten

Elke cabine is voorzien van de beste matrassen, airconditioning, sanitaire voorzieningen en een panorama uitzicht op de omgeving. Uw gasten komen geheel tot rust in hun eigen cabine.

fried egg beside bread platter
Verzorging

Wanneer een van onze schepen worden afgehuurd als hotelschip is het ontbijt buffet inbegrepen. Wilt u uw gasten compleet verzorgen, dan zijn andere catering opties natuurlijk bespreekbaar.

person poring cocktail on clear drinking glass
entertainment

Na een lange dag rond dwalen op een beurs of congres vraagt om de nodige ontspanning in de avonduren. Zo voorzien wij ook daarin van enkele entertainment mogelijkheden.

Alle faciliteiten voor een zakelijke bijeenkomst zijn aanwezig op de schepen, inclusief apparatuur en een eigen keukenteam. Bedrijven hebben vaak al een idee van wat ze willen doen, maar wij adviseren ook graag over bijvoorbeeld een thema-avond of wijnproeverij. We maken letterlijk het hele programma op maat. Het voordeel daarbij is dat we een privé accommodatie zijn, waardoor we niet gebonden zijn aan regels of sluitingstijden. Hierdoor kunnen we ook de diner- en ontbijttijden bijvoorbeeld aanpassen, indien gewenst. Lees meer over de mogelijkheden.