MS Otello

De MS Otello is een prachtig cruiseschip dat u een onvergetelijke ervaring zal bezorgen. Het interieur is modern en comfortabel, en de panoramasalon biedt u een schitterend uitzicht over het water. In het restaurant op het hoofddek kunt u genieten van heerlijke maaltijden, en op het zonnedek kunt u ontspannen in de bar met lounge.

Het schip heeft 61 cabines, verdeeld over twee dekken. De A-cabines op het promenadedek zijn ruim en licht, en de B-cabines op het hoofddek zijn knus en gezellig. Er is ook een drie-bed cabine op het promenadedek en vier luxe suites voor wie extra comfort wil.

Als u op zoek bent naar een comfortabele en gezellige manier om de rivieren van Europa te verkennen, dan is de MS Otello een uitstekende keuze. Dit schip is in 2018 volledig gerenoveerd en biedt u alle faciliteiten die u nodig heeft voor een onvergetelijke reis.

U kunt genieten van het prachtige uitzicht vanuit uw cabine, die voorzien is van een Frans balkon oftewel een schuifpui of panoramavensters welke groot genoeg om de omgeving te aanschouwen. afhankelijk van het dek waar u verblijft. Uw cabine heeft ook een eigen badkamer, een radio, een tv, een kluisje, een föhn en airconditioning.

In de hal vindt u de receptie en de boordwinkel, waar u souvenirs of benodigdheden kunt kopen. Op het ruime zonnedek kunt u heerlijk ontspannen en het landschap bewonderen, terwijl u gebruik maakt van de gratis Wi-Fi aan boord.

De MS Otello is gebouwd in 1993 en is 110 meter lang. Het schip heeft plaats voor maximaal 123 gasten, waardoor u zich nooit te druk zult voelen. Stap aan boord van de MS Otello en laat u verrassen door de charme en de service van dit schip!

DEKPLAN

LOUNGE FOTO’S

TOPDEK BAR

RESTAURANT FOTO’S

LOCATIES AAN BOORD

CABINE FOTO’S

MS Otello

Technische data

Constructie 1993

  • Renovatie 2018
  • Lengte 110 mtr.
  • Breed 11.4 mtr.
  • Diep 1.30 mtr.
  • Cabines 61
  • Passagiers 123
  • Dekken 3

MS Otello is het zusterschip van MS Carmen, beide zijn bij de vloot gekomen in 2023.