Onze Vloot

5 luxe passagiersschepen

Onze schepen van SijFa Cruises varen over de mooiste binnenwateren van Europa. Alle vijf de schepen van SijFa Cruises varen onder Nederlandse of Zwitserse vlag, zijn ruim en in een warme sfeer opgezet. Hun capaciteit varieert van 120 tot 136 passagiers, afhankelijk van de grootte van het schip.

De schepen zijn de afgelopen jaren gerenoveerd voldoen aan de wettelijke regelgeving m.b.t. veiligheid, milieu eisen en technologieën. Jaarlijks worden de schepen zorgvuldig onderhouden en gecontroleerd. Ieder schip is Veritas gecertificeerd.

Het grootste gedeelte van het jaar zijn de schepen gecharterd door onze partners en varen over de Nederlandse wateren. Uiteraard zijn er ook reizen beschikbaar over de andere Europese rivieren.

Tevens support SijFa Cruises met 2 van haar schepen opvang voor Oekraïners in Nijmegen. Deze 2 schepen zijn het gehele jaar 2023 niet inzetbaar voor reizen.

MS Otello

Bij onze vloot gekomen in 2023

MS Carmen

Bij onze vloot gekomen in 2023

MS Rigoletto

MS Carmen I

MS Traviata

Heeft u interesse in een reis aan boord 1 van de bovenstaande schepen kijkt eens op onze pagina partners voor de verschillende mogelijkheden. Tevens zijn de schepen te huren voor een evenement, dit kan zoveel privé als zakelijk zijn. Themafeesten – Netwerklocatie – Bedrijfsborrel. Kijkt eens op onze pagina Schip als locatie

Voor meer informatie betreffende de reizen

contact onze partners