Home De rederij

De rederij

SijFa Cruises verchartert haar schepen aan internationale reisorganisaties. In totaal werken er ruim 115 mensen waarvan 14 op kantoor en ruim honderd aan boord van de drie schepen. De persoonlijke en klantvriendelijke betrokkenheid van iedere medewerker blijft ondanks de harde groei het handelsmerk van SijFa Cruises.
 
Aan boord van de SijFa-schepen kunnen de gasten rekenen op een onvergetelijke ambiance en optimale verzorging. SijFa Cruises verkoopt geen standaardproduct, maar kijkt door de bril van de passagier en biedt alles waar de klant om vraagt. 
 
Persoonlijke aandacht voor zowel de gasten als onze medewerkers staat bij ons hoog in het vaandel. Door de warmte binnen het familiebedrijf voelen onze gasten zich direct thuis wanneer zij aan boord van onze schepen stappen.
 

In 2003 is de rederij SijFa Cruises opgericht door Teun en Marijke Sijbrands. Zij leerden elkaar aan boord van een passagiersschip kennen en zijn sindsdien niet meer van elkaars zijde geweken. Inmiddels runt het koppel een succesvolle rederij met drie luxe passagiersschepen. 

Teun

Teun Sijbrands

Directie

Vanaf jongs af aan is Teun Sijbrands al betrokken bij de scheepvaart: ooit begonnen als matroos en zo heeft hij zich opgewerkt tot de hardwerkende ondernemer die hij nu is.

Marijke

Marijke Sijbrands-Faassen

Directie

Door haar enthousiasme en gastvrijheid zorgt Marijke Sijbrands-Faassen ervoor dat de gasten gedurende de cruise het ultieme vakantiegevoel ervaren en met een lach het schip verlaten.